Фактор успіху: Woman обирає легкий та смачний сніданок.

У сучасному ритмі життя потрібно встигати все: добре виглядати, досягати успіхів в кар'єрі і будувати щасливу сім'ю. Жінка нової формації гармонійно поєднує всі процеси і в кожній сфері займає лідерські позиції. У чому ж секрет? Дуже важливо починати свій ранок максимально ефективно і легко, без зайвих турбот. І головним героєм в цьому процесі є сніданок. Він повинен бути смачним, натуральним і поживним, щоб задати тон на весь день. Редакція Woman вирішила проекспериментувати, додавши в свій ранковий раціон гранолу АХА. Адже з гранолою так легко починати свій день та насолоджуватися моментом ранку, а не збиратися  поспіхом. Після декількох тижнів таких смачних сніданків редакція готова ділитися своїми враженнями!

Юлія Лебедєва, головний редактор

Для мене важливо не тільки починати свій день зі смачного і поживного сніданку, а й дотримуватися збалансованого раціону протягом всього дня. Незважаючи на те, що щодня у мене безліч бізнес-зустрічей і активна підготовка нового випуску журналу Woman, я намагаюся не забувати не тільки про основні прийоми їжі, але і про перекуси. Свій ранок вирішила почати з ягідної граноли AXA з натуральним йогуртом. Для мене це ідеальний варіант повноцінного сніданку - поживний і смачний. Коли захотілося солодкого, з цих же інгредієнтів виходить чудове парфе. Це американський десерт, який досить популярний і у нас. Щоб його приготувати, необхідно на дно склянки додати сир Рікотта або йогурт за смаком, потім ягідну гранолу AXA і зверху повторити шар йогурту. Щоб зробити його яскравішим, можна прикрасити ягодами лохини, малини та листочком м'яти. Такий легкий і смачний перекус не тільки додасть сил, але і поліпшить настрій. І, що найголовніше, приготувати його можливо в офісі, не відволікаючись від робочих процесів. Ягідна гранола АХА ідеальна для такого смачного перекусу: гранолу можна змішувати з морозивом, сиром, робити парфе. Зручно, що продукт вже готовий до вживання і не потрібно витрачати час, щоб добре поснідати або перекусити.

Аліса Ісаєва, бренд-менеджер "WOMAN MAGAZINE"

Для мене важливо різноманітність у всьому, а особливо - в їжі. Нещодавно спробувала новинку від бренду АХА - горіхову гранолу, і тепер мій ранок починається дуже смачно! І що не менш важливо - просто. Мені подобається, що один продукт можна смачно приготувати різними методами. Наприклад, залити молоком, йогуртом або просто похрумтіти. З самого ранку у мене починається активний робочий процес, тому важливо встигнути приділити час для себе і налаштуватися на день, який наповнений дзвінками, зустрічами, заходами. Завдяки AXA виходить не витрачати багато часу на приготування, і вільну хвилину можна подарувати своїм близьким. Крім того, такі сніданки дуже поживні і містять лише натуральні компоненти. Горіхова гранола АХА - це звичайна вівсянка і хрусткі пшеничні кульки, запечені з медом, і для неперевершеного смаку і поживності додані три види горіхів: фундук, мигдаль, кеш'ю. Тепер мій ранок починається з ідеального поживного сніданку! В круговороті робочих подій для мене важливо правильно харчуватися, тому в моїй сумочці завжди можна знайти зерновий батончик AXA з фруктами та горіхами.

Сергій Дубина, комерційний директор

Уже більше п'яти років на сніданок я їм вівсянку, тому відразу після пробудження мій організм знає, що буде споживати. Щоб урізноманітнити свій ранок, я вирішив спробувати продукцію AXA. Спочатку мій вибір зупинився на вівсяної каші, адже AXA дуже радує вибором смаків: тропік, з вершками і брусницею, чорницею, яблуком і корицею, полуницею, журавлиною і т.д. Зараз я віддаю перевагу починати свій день з граноли, особливо горіхової, так як вона містить три види горіхів: фундук, мигдаль, кеш'ю. Мені подобається, що такий сніданок дуже швидко можна приготувати, а поживність та смак від цього не постраждають. Також рекомендую всім спробувати медову гранолу з ягодами - це мій фаворит серед усіх запропонованих смаків, адже вона дуже м'яка, поживна і з великою кількістю натуральних ягід: чорниця, шматочки вишні і полуниці.

Насолоджуйтесь!

Читайте також

ШВЕДСЬКА ЯКІСТЬ ВІД LANTMäNNEN

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики. При виробництві харчових продуктів головними принципами роботи Lantmännen є висока якість та натуральність сировини, виробництво без штучних добавок та консервантів. Не випадково символом Lantmännen є паросток – символ життя. Адже ми беремо найкорисніше від землі та створюємо умови для повноцінного життя, виготовляючи безпечні та високоякісні продукти харчування.

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики.

Дізнатись більше
+++